Първа награда от Камара на строителите в България – „ИНТЕРХОЛД“ ЕООД “ е „НАЙ-ДОБЪР СТРОИТЕЛ” за 2018г.

Щастливи сме да Ви съобщим, че снощи “ИНТЕРХОЛД” ЕООД бе удостоена с Първо място от КАМАРА НА СТРОИТЕЛИТЕ В БЪЛГАРИЯ – Областно представителство София .
Конкурс “НАЙ-ДОБЪР СТРОИТЕЛ” за 2018г., категория “Средни предприятия с оборот от 5 до 20 млн. лв” .

На церемония снощи Областното представителство на Камара на Строителите в България – София, връчи наградите „Най-добър строител“ .

Събитието се състоя в гр. София, хотел „Балкан“. Така Камарата на строителите в България и членовете ѝ, отбелязаха празника на строителя „Димитровден“.

инж. Любомир Качамаков, член на Изпълнителното бюро и на Управителния съвет  на КСБ, председател на ОП на КСБ – София, сподели, че 2019 г. е много добра за строителния бранш, а статистиката сочи ръст от над 17 процента.

Заместник министърът на регионалното развитие и благоустройството инж. Валентин Йовев също присъства на събитието и сподели : „Искам да отбележа изключителното си удовлетворение от добрата комуникация между нашите две институции… Вие сте тези, които променят страната ни, за да има тя европейски облик и жизнената среда да става все по-добра. В този многостранен процес нашата родина притежава ключовите фактори, необходими за развитие на успешни бизнес процеси, икономически и инвестиционни проекти“.

Сред официалните гости на събитието бяха още заместник кметовете на Столичната община – Дончо Барбалов и доц. д-р Тодор Чобанов, Здравко Здравков, главен архитект на София, проф. Стоян Братоев, изп. директор на „Метрополитен” ЕАД, инж. Галина Василева, ръководител на Управляващия орган на Оперативна програма „Транспорт и транспортна инфраструктура“.

В категория „Средни предприятия с оборот от 5 до 20 млн. лв.“, първото място бе именно за  „ИНТЕРХОЛД“ ЕООД. Наградата бе връчена на управителя ни инж. Десислав Герданов от зам. кметът на Столична Община –  Дончо Барбалов.

От своя страна инж. Герданов благодари на Камарата на строителите в България за удостоеното уважение и благодари на целия екип, стоящ зад компанията, защото без него, не биха могли да бъдат постигнати тези отлични резултати. А на колегите в бранша пожела хубави обекти и безпроблемно изпълнение.

Ние сме от хората, които си пожелаваме РАБОТА,РАБОТА, РАБОТА и ХУБАВИ ОБЕКТИ, които да изпълняваме с желание, упоритост и коректност, и с които да променяме облика както на София, така и на цялата страна.

БЛАГОДАРИМ за полученото ЗЛАТО – ПЪРВА НАГРАДА, продължаваме към НОВИ ВЪРХОВЕ.

2019-11-05T15:30:23+00:00