Музей на солта – гр.Поморие 2018-04-03T11:20:54+00:00

Project Description

Музей на солта – гр.Поморие

Музей на солта – гр.Поморие

Детайли

ДАТА

2013

ВИД НА ПРОЕКТА

Паметници на културата

ИЗПЪЛНИТЕЛ

Интерхолд ЕООД

Галерия