Музей на солта – гр.Поморие 2022-02-09T12:18:32+00:00

Project Description

Музей на солта – гр.Поморие

Музей на солта – гр.Поморие

Детайли

ДАТА

2013

ВИД НА ПРОЕКТА

Паметници на културата

ИЗПЪЛНИТЕЛ

Интерхолд ЕООД

Галерия